söndag 20 mars 2011

Härlig helg!

Efter en fantastiskt jobbig vecka som börjat och slutat med magbaciller, så har vi haft en alldeles underbart skön helg! Fredagen inleddes med ett besök på Klostergatan i Lund, en väldigt mysig restaurang med mycket utlandskänsla. Vi åt så otroligt gott, började med champange, förrätt, vrmrätt och för en del av oss, efterrätt..!
Mätta och belåtna vandrade vi vidare till en irlänsk pub som var fullsatt, ett band spelade och det var bra drag! Jag och min goa väninna smuttade på våra Cosmos, våra män på sin öl och livet var bara sådär toppenbra som det kan vara ibland..!


Denna bilden är tagen strax efter att vi blev kallade för tonårsbrudar av männens Odd Fellow kompis... Vi var stolta som tuppar tills I och T berättade att han var strax över 70, men ändå, det är inte var dag man blir beskylld för att se ut som en tonåring..!Lördagen var lugn, lugnare, lugnast... En fantastisk dag som spenderades tillsammans med familjen, både inomhus och utomhus. Såhär ser vår gräsmatta ut, om det är någon som har ett bra tips på hur man får bukt med sorkar eller mullvadar så mottages de tacksamt!! :)Söndagseftermiddagen spenderades på ett soligt Skånes Djurpark tillsammans med en god väninna och hennes son. Jag hade lämnat Wille hemma och förutom att Elliott behövde göra stora A mitt i skogen, (gick hyfsat smärtfritt) och att båda barnen blev dyngsura av hoppandet i en vattenpöl vid björnberget, så var det en mycket lyckad eftermiddag! Vi njöt verkligen av solens strålar, känns som att man äntligen börjar vakna till liv efter en lång, grå, trist vinter..!

Nu - Solsidan (som jag för övrigt aldrig sett!) och soffmys med min make!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar