onsdag 26 september 2012

Vardagsmys...

Jag har nog tjatat om det förut, men jag tycker så mycket om vardagen. Jag tycker om att saker har rutiner och att veta vad som skall göras, lika mycket som jag sedan njuter av helgen, av lite guldkant, en aning lyx och att vänta med alla "måsten".
Idag är det en regnig och grå höstdag, så jag och Philippa har tänt ljus och myser i soffan. Hon är min prinsessa, det är ett nöje att ha med henne att göra. Så nöjd, så glad och belåten, så nyfiken och social. Hoppas att alla dessa egenskaper håller i sig..!


Det är så sött när Philippa suger på tummen! Första gången trodde jag att det var en tillfällighet men hon gör det oftare och oftare, det är väldigt gulligt. De fina plaggen från Lindex samarbete med Missoni har en väninna handlat åt mig, jag är ju sällan i stan.. Jag gillar mönstret, åtminstone på barnkläderna.
Nu ska vi fortsätta vårt soffhäng, det är en sådan dag idag. Om det slutar regna ska vi ta en promenad till Willes sten och sätta dit nya ljus. Där måste vara fint, även om jag känner hans närvaro mer hemma än där så är det en fin plats att gå till, en fin plats för vår ängel.

1 kommentar:

  1. Jag hittade hit via Blankens bloggkommentarer men kan inte läsa så bra, eftersom tårarna skymmer texten. Jag har två pojkar, den yngsta 19 månader. Han ramlade i badkaret på julafton och jag märkte inget fast jag var i samma rum! Det sker ju tyst och de varken viftar eller försöker skrika. Som tur var sprang jag fram och såg hans ansikte under vattnet, med ögonen öppna mot mig. Han var ledsen och hostig men oskadd. Att han inte ville bada lång tid efteråt var förståligt men tanken på vad som kunde ha hänt var ju hemsk. Så det känns som att jag vet hur fort det kan gå! Jag har inte läst vad som hände vid er olycka, men jag kan bara säga att jag beklagar sorgen. Och gratulerar till din fina familj. Må ni leva lyckliga i många år!

    SvaraRadera