fredag 30 november 2012

När vi möts igen..

Jag längtar till dagen då jag får träffa dig igen, min älskade lille unge.. För att den dagen kommer, det är jag helt övertygad om. Jag saknar dig så oändligt, så makalöst, sanslöst mycket, det gör vi alla. Du finns i mitt hjärta och jag längtar tills jag får hålla om dig igen, mitt lilla lyckopiller...2 kommentarer:

 1. *kram* fina ni. Hos ert hjärta bor det något värdefullt, en glädjekälla trots sorg och alla förtvivlade tårar så bor er lille kille där inne i det varma hjärtat....tills ni ses igen...så var rädda om era hjärtan, han väntar till det är dags och jag är säker att han väntar med ro för han vet att ni kommer när det är eran tid att gå. Men skynda inte på.... Han väntar ju där med sitt leende och utsträckta armar, i lugn och ro sitter han där och är med er till tidens ände <3 jag och min familj önskar er en skön jul med sinnesro och många glada skratt.

  Kram/carina j

  SvaraRadera
 2. Jag hamnade på din blogg av misstag för ganska länge sedan. Efter det har jag inte kunnat släppa er ur tankarna.

  Jag har en liten dotter som är 2,5 år nu och det vore min värsta mardröm att få gå igenom det du gjort. Du har fått mig att uppskatta allt så mycket. Ibland när det känns svårt, när hon vaknar på nätterna och man inte får sova och alla tidiga morgnar, då tänker jag på dig och att "tänk om jag inte skulle ha det här längre".

  Jag känner inte dig, men vill ändå sända dig en stor styrkekram.

  SvaraRadera