tisdag 3 januari 2012

Tankar..

Idag är en lite tyngre dag, efter några ljusa. Och jag vet att det måste få vara så, jag vet också att de ljusa dagarna blir fler, jag vill bara komma dit så fort som möjligt...

Fick ett fint sms av min storasyster på nyårsafton, det är verkligen mitt i prick:

"Du behöver inte upplysa mig om att livet kan gå sönder.
Jag vet det.
Men jag tror mig veta en sak till - livet kan bli bra igen, till och med riktigt bra.
Efter.."

5 kommentarer:

 1. Har inga ord att ge dig idag men ni är ständigt i mina tankar.
  Kram & kärlek

  SvaraRadera
 2. ♥ Styrke kramar ♥

  /Malin

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte sätta mig in i hur du har det eftersom jag själv inte varit i situationen (och jag hoppas innerligt att jag aldrig kommer att vara det) men jag gissar på att det är normalt det här. Det känns ändå som det går på rätt håll, tittar man tillbaka i bloggen så var de mörka dagarna betydligt fler för ett tag sen. Jag önskar dig all lycka med 2012 och alla andra år framöver! Tack för att du delar med dig av dina tankar och funderingar! Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. JAg känner inte dig men läste ditt blogg. TAck för att du delar dina tankar, din sorg. Ooh vad jag önskar er all lycka och kraft i världen och Guds välsignelse. Jag har också förlorat mitt liv, genom döden och nu känns det som jag inte mera lever. Jag har ändå två barn som jag måste orka och finnas till för, men allt är oerhört jobbigt. Vi har ändå hopp genom Gud, fast jag har haft så många olika känslor och besvikelse, även mot Gud. Jag vill gratta er för nya livet som ni väntar. Du kommer att älska detta barn med all den kärlek som du har mot ditt övriga Familj. Jag lovar. Mycket styrke kramar till dig och hela din familj.

  SvaraRadera