tisdag 1 januari 2013

Nytt År!

Idag är första dagen på ett nytt år, ett orört, helt fantastiskt, väntande år..
2012 var ett år fullt av toppar och dalar. Fantastiska toppar, och fruktansvärda dalar. Den bästa toppen var dock den 30/5 då vi tog emot vår prinsessa, dagen då vi blev en "hel" familj igen, den dagen då det stora hålet i mitt hjärta krympte en liten aning..

Nyårsafton 2012 tillbringade vi hos goda vänner, den sortens vänner där man kan vara sig själv till 100%, inga konstigheter, inget tillgjort, ingenting som inte får sägas eller tyckas. Älskade vänner..
Jag är starkare idag än vad jag var den 1/1 2012. Ändå är jag inte särskilt stark, jag faller fortfarande ner i det svarta varje dag. Men jag faller inte lika långt eller lika hårt, och min förhoppning är att fallen kommer att dämpas under 2013.

Jag önskar att alla får ett underbart år, fyllt av kärlek, lycka, glädje och värme. Låt oss göra 2013 till ett fantastiskt, minnesrikt år, som vi kan se tillbaka på med stolthet!

Gott Nytt År!!


1 kommentar:

  1. Berörs lika mycket varje gång du skriver Katarina. Tänkte på er Nyårsafton, som så många andra dagar. Så himla skönt att läsa ni var omgiven av era goda vänner. Önskar er ett så bra 2013 som det bara går.
    Kramar om, från Malin

    SvaraRadera