tisdag 28 februari 2012

Om jag bara fått säga hejdå, pussa dig en sista gång, stryka med min hand över din mjuka kind, fått se glittret i dina ögon en sista gång...


2 kommentarer:

  1. Kan tänka mig att de är sådana tankar som äter på en..om man bara fått klappa en sista gång,pussa säga att man älskar dm osv..De tror jag att du gjorde..du hade visat honom din stora kärlek o han visste att han var högt älskad av er o dig!De ser man på alla bilderna du visat på honom..han ögon glittrar av lycka kärlek tillit allt som finns!Han ser lycklig ut,han visste att ni höll honom kär!!!Att man har vetskapen om att han kände de så tror jag kan hjälpa en liten del iaf....sen vill man alltid visa mer få dom o verkigen veta att dom är älskade..Man får inte nog av sina älskade o vill bara omhulda dom i kärlek....men du var o är en god mor de kan jag veta bara av att se bilder se din text o ha fått lära "känna" dig här på din blogg..du kan gå i vetskap om att du har gjort allt för dina älskade!!Kramar!!!!

    SvaraRadera
  2. Fina Ina,
    Tyvärr är det ju precis så. Dom där hejdå som man aldrig fick sagt, dom man aldrig trodde att man skulle behövt säga. Dom sitter kvar i själ och hjärta för evigt. Vilket i.o.f.s. betyder att vi alltid bär oss med de personerna lite extra mycket.
    Kram och kärlek

    SvaraRadera