torsdag 9 juni 2011

Fina drömmar...

I natt hade jag underbara, fina drömmar. Jag drömde om Wilmer och att han var nånstans, vet inte var men det var ett fint ställe. Han sprang omkring och lekte och skrattade, och var omgiven av många människor, min mormor, min farmor, Ingemars farmor, min faster, min morfar och min farfar, min väninnas pojke som blev en ängel innan han föddes, och en massa andra barn. Han var lycklig och satt i knät på min farmor, Elsa, han log och var glad.
När jag vaknade slog det mig att alla de människorna som var med i drömmen inte längre finns kvar hos oss på jorden, utan är i himlen. Och där är min pojke, väl omhändertagen och älskad. det finns underbara människor där som tar hand om honom, kramar honom och tröstar honom om det behövs...

Idag mår jag bättre, är lite lugnare och kan andas lite lättare...

8 kommentarer:

 1. Va skönt att du har fått en ny bild på näthinnan. Tårar rinner ner för mina kinder när jag läser om din dröm. Precis så är det ju! Det finns en massa älskvärda människor där uppe som tar hand om Wille.
  *kram*

  SvaraRadera
 2. Ditt lyckopiller visar dig att han har det bra och är älskad där han är nu, i himlen.
  Kram & kärlek

  SvaraRadera
 3. Tänk Katarina, de ville verkligen visa dig hur bra de har det tillsammans där borta! Så tydligt du fick se detta, vad härligt! Jag drömde tydligt om min farmor natten innan min brors bröllop och natten innan min brorsdotters dop. Vad skönt att du fick se detta i din dröm! Din lille son är med all säkerhet lycklig, trygg och omhändertagen. <3

  SvaraRadera
 4. Lina Gunnarssontorsdag, 09 juni, 2011

  Härligt att en dröm kan få dig att känna ett lugn och andas lite lättare. Du finns i mina tankar gumman ! Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Värmer mitt hjärta o se dina ord....
  Vi blir ofta "talade" till i drömmarna o detta var från Wille till dig/er..Han vill inte se er ledsna,han vill att ni ska vara glada o ta hand om varandra ni som är kvar(gör du redan jättebra men tror de var en "påminnelse" från honom)
  Tänk att ni fick uppleva himmelens vackraste ängel!!!!
  Ta hand om er!!Kramar Monica

  SvaraRadera
 6. Åh ♥
  Varma kramar Malin

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar dröm!!
  Wilmer visar att han har det bra och finns hos era andra nära och kära i himlen.
  Styrkekramar/ Charlotte T

  SvaraRadera