lördag 18 juni 2011

Kärlek

Kärlek är att få tillbringa tid tillsammans med min lillasysters fina flickor... De ska sova hos oss inatt och det är så mysigt! Jag var rädd att det skulle bli jobbigt, det skiljer bara 5 veckor på lilla Alva och Wilmer, men det känns så skönt att ha henne här...Så fort man vänjer sig av vid blöjbyte, nappar och vällingblandning... Så otroligt mycket jag saknar det, till och med blöjbytena. Jag saknar min Wilmer så oändligt, det är en sorg som inte går att sätta ord på och inte går att förklara. Men idag så får Alva ta hans plats, och jag ger all min energi och tid till dessa tre små busar.. <3

3 kommentarer:

 1. Förstår din rädsla. Tur du inte kände av den. Förstår oxå din saknad av rutinerna runt småttingarna. Härligt att du/ni kan njuta av systerbarnen. Glädje och sorg kan kanske hänga ihop i vissa sammanhang. Önskar er en trevlig kväll och en tidig morgon där småbarnsskratt ekar igen.
  Allt gott till er, kramar Linda & Pärlan

  SvaraRadera
 2. Har tänkt en del på hur du skulle må av se och umgås med Alva. Så jag är väldigt lättad att du känner det så här. Och som du har sagt förr, vis som du är, så kan barn aldrig få för mkt kärlek så bara ös all din kärlek över dom tre små hjärtegrynen!
  Om du vill så får du hemskt gärna låna Affe och hans blöjbyten. ;)
  Kram och kärlek till er alla!

  SvaraRadera
 3. Skönt att de kändes bättre änn du kanske trott!!!

  Kramar Monica

  SvaraRadera