lördag 25 juni 2011

Positiv energi..

Att spendera tid med goda vänner där man kan vara sig själv ger mig väldigt mycket positiv energi. Midsommarafton blev precis så. Vi träffade 3 andra familjer, goda och nära vänner, och det var helt perfekt. Jordnära, mysigt, skrattfyllt med en aning tårar, precis som det skulle vara! Vänner är guld värda och i vårt fall blir det extra tydligt hur mycket det betyder med riktiga vänner!

Wilmer har lärt mig ännu mer - han har lärt mig och väldigt många andra att säga ifrån när något inte känns bra, att våga säga nej och att våga välja bort vissa saker. Livet är alldeles för kort för att göra saker som inte känns bra eller att ta på sig saker som man egentligen inte har tid eller lust med. För några månader sedan hade jag tackat ja till väldigt mycket mer än vad jag gör idag, både saker jag ville och inte ville. Nu är jag stenhård mot mig själv, känns det inte bra eller om jag har minsta tvivel så säger jag nej. Mina mål och min mening med mitt liv har totalt förändrats, och det känns faktiskt okej. För mina mål idag ser mycket mer till mig själv och till min familj, våra behov, och inte så mycket till omgivningen, hur man "ska" vara eller se ut, och det känns väldigt bra. När min tur kommer och mitt liv här är slut så vill jag veta att jag gjort någonting meningsfullt och viktigt, och förhoppningsvis kan jag lämna någonting bra efter mig.

 Tack Wille. <3

1 kommentar:

  1. Härligt!! Gott med goda vänner! Att kunna säga nej är en styrka. Jag har lärt mig att lita på min intuition. Att våga säga nej utan att behöva förklara mig närmare. Vi lär så länge vi lever!
    Vi önskar er en fortsatt trevlig helg!
    Kramizar från Linda & Tord

    SvaraRadera