fredag 12 augusti 2011

Saknad och små,små glädjeämnen...

Trots den enorma saknad som jag lever med varje dag så finns det små, små stråk av ljus och lycka som tittar fram ibland. Idag var det en kram från en god väninna samt lite höstplaner tillsammans som gjorde min dag ljusare. Vänner och familj är guld värda, och något som jag försöker tänka på är att behandla andra som jag själv vill bli behandlad. Då blir det för det mesta bra. Jag försöker leva så i allt jag gör, även jag misslyckas men jag försöker iallafall. Livet är för kort för att koncentrera sig på fel saker och lägga energi på sånt som inte ger nånting. Fokusera på det och dem som ger bra energi och positiv respons och låt det andra vara, det är mitt tips och det har min son Wilmer, 19 månader gammal, lärt mig..

2 kommentarer:

 1. Så rätt o ett fint sätt att tänka på!! Du verkar faktiskt vara en himla omtänksam o tacksam person som gör ditt bästa!
  Kan tänka mig att du förgyller livet för dina nära!!!
  Härligt att du tänker lägga fokus på positiva saker även fast så klart man faller i bland..Men med din gnista o din glöd kommer du gå långt o jag tror att Gud har en alldeles speciell plan för ditt liv...
  KRAMAR I MASSOR!!!!/Monica

  SvaraRadera
 2. Håller helt med dig. Livet är för kort för att slösas bort på energitjuvar och dylikt. Kramiz

  SvaraRadera