tisdag 17 maj 2011

En honungslig dag...

... måste det bli idag, trots detta avskyvärda väder! Det är Elliott som brukar säga så, efter Nalle Puh, "oj, vilken honungslig dag!" För mej betyder det att det är en bra dag, och med tanke på hur jag mådde igår så måste det bara bli en bättre dag, förhoppningsvis en honungslig sådan..! Så mycket tårar man har, de tar aldrig slut känns det som, det kommer nya hela tiden. Men idag, just nu, är de tillfälligt slut och det känns lite bättre. Wilmer är alltid med mej, en fin liten ängel som jag pratar med ibland, och jag känner tydligt hans närvaro, särskilt efter dagar som igår..
Jag får även väldigt mycket styrka från de underbara kommentarerna på fb och bloggen, ni är så kloka, snälla och fina, ni har så mycket att dela med er av, alla därute! Ni stärker mig, det vill jag att ni ska veta och jag läser allt, mer än en gång! Tack!!3 kommentarer:

 1. Skönt att läsa att du hittar styrka i den text du får tillbaka efter dina egna tankar som du delar med dig av. Bäst är ändå att du känner av Wilmers närvaro. Tänk vilken stark kraft han har.
  Och framför allt är det tur att du är så "öppen och mottaglig" som du är! De själsliga banden är alltså starkare än den fysiska kroppen. Skönt att veta.
  Tänker på er, kram från Linda & Pärlan

  SvaraRadera
 2. Vi här på "Heden" tänker på Er mer eller mindre hela tiden. Det tänds ljus för Wilmer och framförallt Oskar men även Ingrid och Sara pratar mycket om hans fina, fina cermoni. Oskar tror att han ibland är en liten busig och dansande ängel tillsammans med Molgan. Barn har så kära tankar, de är så kloka och befriande.

  Ni är alltid i våra tankar och hjärtan!

  Vi hörs snart! KRAM för alltid /Annika

  SvaraRadera
 3. Hoppas det varit en bättre dag. Tänker så på er.
  Styrke kramar Malin

  SvaraRadera