tisdag 17 maj 2011

Mera kramar!!

Sedan vår Wilmer blev en saknad, älskad ängel så har jag och hela min familj mottagit många tusen kramar. Har ni tänkt på att kramar kan överföra energi? Vi pratar om det nästan varje dag, vilken styrka en kram kan ge, så mycket kärlek och kraft den kan innehålla. Min mans bror har varit en av dem som ställt upp så fantastiskt mycket, och gör fortfarande, och jag vet att min man sa till honom, några dagar efter olyckan, att "jag kommer från och med nu aldrig att skiljas från dig utan att ha kramat dig." En kram betyder så ofantligt mycket, och idag värdesätter jag den mycket högre än tidigare, för jag vet hur mycket det betyder att få eller ge en kram. Jag har känt och mottagit ren energi i form av kramar de senaste veckorna, men det krävs att den som ger kramen verkligen menar det, då känns det mest..!

Fortsätt kramas, kramas mer, älska varandra och glöm inte att visa och säga det. Wilmer skrattar varje gång han ser oss kramas och jag vill ju att han ska vara glad! Han ville alltid vara med i min famn om jag och I kramades och pussades, han drog ut sin napp och pussades med öppen mun..! Sa jag till honom (Wilmer alltså!) "kom så kramas vi" så kom han alltid och lutade sitt huvud mot mitt.. Älskade, fina Wille, du finns i mitt hjärta nu och alltid. <3

7 kommentarer:

 1. Så fin blogg och så bra du skriver. Jag har gråtit och gråtit och gråtit. Styrka till dig!

  Jag ska krama mina barn extra många gånger per dag nu.

  Med vänliga hälsningar Jelikan

  SvaraRadera
 2. Du vet inte vem jag är men jag läser din blogg varje dag...Genom en gemensam fb-vän fick jag veta vad som hänt. Det gör så ont att läsa, du skriver så fint om din familj. Jag värderar det jag har på ett helt annat sätt nu. Min fina familj, min man mina två pojkar och min fina flicka. Jag beundrar din styrka, din kraft och hur du trots detta fruktansvärda ändå berättar om din kärlek och viljan att fortsätta leva. Jag har många ggr undrat, hur skulle jag överleva om jag förlorade det finaste jag har. Du ger mig svaret, KÄRLEK...kärleken ger oss styrka, och du är så stark, trots att du lever i alla föräldrars mardröm. Jag önskar så att jag kunde väcka er ur eran...
  / Kajsa

  SvaraRadera
 3. Så sant så! Alltså rikigt sant! En kram som varar mer än 10 sek ger styrka i form av energi! Vi kramar barnen mkt på jobbet, och vi kallar det för styrkekramar, oxå räknar vi till 10 innan vi släpper varandra! Känns så tydligt i kroppen hur skönt det är med en låååååång kram!
  Alla sätt är bra att visa kärlek på, kramen ger fysik energi men tankens kraft är oxå stor, tror jag!
  Vi är många som vill er väl och endast allt gott. Jag kan ju inte springa ner ert hus varje gång jag vill ge er en kram, fniss, då hade jag fått tälta på gräsmattan!!!!
  Massa massa kramar till er från Linda & Pärlan

  SvaraRadera
 4. En tanke eller ord kan lindra ens inre, ta bort den där värsta smärtan som gör att man tappar luften. Jag har haft en del stunder då jag känt mig som i ett stort svart hål, ensam och helt övergiven. Då brukar jag skriva av mig lite och vill gärna dela med mig till dig och din familj och alla andra bloggläsare av den senaste dikten jag skrev.

  "-Vad har du för mening du stora Gud att
  ta barn ifrån oss och skilja på man och fru?
  Vad finns det för mening med krig och hat,
  människor i världen som står utan mat
  Vad finns det för mening med att känna en oerhörd smärta
  Jag hittar ingen mening och det kan inte vara det rätta"

  "-Mitt barn jag ska försöka ge dig ett vettigt svar
  Barnet var en ängel som var till låns för ett tag
  Mannen och frun fick äran att dela varandra
  men konstigt nog fan dom något nytt i andra
  Kriget och hatet är inget mina händer skapt min kära
  Jorden jag gav er var något ni skulle vårda med ära.

  Men mina änglar ska hjälpa genom att flyga ner till er var natt
  dom tar hand om er som en ovärderlig och fin skatt
  Ibland vill dom komma er extra nära
  leta runt omkring dig bland dina nära och kära
  Dom lyser lite extra likt en gloria i natten
  du kan höra dom viska små ord igenom skratten
  Dom värmer, dom läker och dom ger er lyckliga stunder
  Jag har hört er kalla dessa möten för magiska under"

  SvaraRadera
 5. Åh, kära älskade lilla Wilmer och kära ni. Hade så gärna velat krama om er. Tänker på er så.
  Styrke kramar Malin

  SvaraRadera
 6. Åh, har läst din blogg idag för första gången. Försöker jobba men det går inte för tårarna bara rinner. Fick höra om olyckan på tåget på vägen hem från jobbet samma dag som det hände. Jag känner inte er alls och vet heller inte vem ni är men jag har tänkt på er så otroligt otroligt mycket och funderat över hur ni mår och lyckas ta er igenom dagarna som går. Jag har själv små barn och det ni upplever just nu är verkligen varje förälders allra värsta mardröm.
  Jag skickar massor med värme till hela er familj. Du verkar vara en fantastisk mamma och skriver så fint om dina känslor.

  Ta hand om varandra,
  /K

  SvaraRadera
 7. Jag känner inte dig, men jag läser din blogg ofta. Jag, min man och våra barn tänker på er varje dag och det ni går igenom. Vi kan bara ana den smärta och saknad som ni känner. Det du skriver om saknaden efter lille Wilmer är så tänkvärt och fint. Det får mig och min familj att stanna upp i vardagen och visa vår kärlek till varandra ännu mer. Vi skickar många kramar till er, ni finns i våra tankar.

  Kramar från Nicolina

  SvaraRadera