tisdag 6 september 2011

Angels are crying..

Elliott och Wilmer dansade jättemycket till E-type, särskilt "hold your horses." Elliott älskar skivan, men av hänsyn till mig så spelar han den i sin bärbara dvd med hörlurarna på. Det hindrar ju inte att han sjunger högt, väldigt högt, och han är otroligt tonsäker! En annan favorit just nu är "angels are crying" och även om E-type kanske inte är den som skriver de djupaste texterna så känns det långt in i hjärtat när Elliott sjunger om att änglarna gråter när du inte är hos mig...Idag skulle alla barnen i förskoleklassen rita sin familj. Utan minsta tvekan ritade Elliott 6 st personer, mamma, pappa, Malin, Joakim, Wilmer och sig själv. För honom är Wilmers plats i familjen helt självklar och det är fantastiskt. Såklart är han en del av oss, nu och alltid även om vi inte ser honom eller kan röra vid honom. Älskade Elliott, så fint tänkt och så fint gjort.. <3

2 kommentarer:

  1. Åh vad jag älskar enkelheten, ärligheten, självklarheten i Elliotts tankar. Tänk om jag också hade kunnat tänka så klart och inte analysera allting.
    Kram och kärlek

    SvaraRadera
  2. Elliott är en väldigt, väldigt klok pojke... Han kommer alltid vara storebror till Wilmer och han kommer alltid att ha en lillebror. Fastän han inte ser eller kan röra vid honom så kommer han alltid kunna tala till och med sin lillebror.

    Massvis av kärlek till Er!

    SvaraRadera