fredag 16 september 2011

Finaste dagen...

För nästan exakt 2 år sedan såg mitt liv ut såhär:
En av de finaste dagarna i mitt liv, utan tvekan. Vi välkomnade vår andra son, så efterlängtad och så oerhört älskad redan från det blåa plusset på stickan..! Jag vet exakt när Wilmer blev till och sedan den dagen flöt allting så bra. En härlig graviditet, en helt perfekt förlossning på en underbart solig dag, precis som idag.. En fin liten gosse, nöjd och belåten och som spred glädje från första stund. Han svetsade oss samman, vår familj kändes hel och som svärmor sa, "cirkeln är sluten". Han gav oss så otroligt mycket glädje och ljus, hela han var ett solsken. Han föddes en solig dag, på hans 1-årsdag sken solen och idag likaså, mot alla odds om man tittar tillbaka på den gångna veckan..

Idag saknar jag så jag kan inte förklara, jag kan inte beskriva känslan.. Sorgen är så oerhört påtagligt och min längtan efter min son, min solstråle och mitt lyckopiller, är värre än nånsin.
Ikväll samlar vi våra familjer och våra absolut närmsta vänner för att tillsammans minnas vår prins. När skymningen kommer skickar vi upp 50 rislyktor mot skyn, så ni som vill, rikta blicken mot Höstgatan vid 20-tiden, så kanske ni får se vår värme och vår kärlek som vi skickar till Wilmer..<3<39 kommentarer:

 1. Jag kan inte se ända dit men skänker er en tanke ikväll.....

  SvaraRadera
 2. Kan inte heller se dit, men ska be min bror att ge er en extrakram från mig ikväll! Och så ska jag tänka på er <3. Fina Wilmer, jag kände inte dig men jag har förstått att du har en underbart fin familj som saknar och älskar dig oändligt!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag tittar gärna och tänker på er alla. Kände inte heller Wilmer men tänker ofta på er, särskilt mycket idag. Tänder ett ljus ikväll.

  SvaraRadera
 4. Hej Katarina!
  Känner inte dig, men vi har träffats genom din storasyster.
  Tänker ofta på er, dina pojkar är så fina bägge två. Tänker extra mycket på er idag.
  Många kramar till dig och din familj från Lisa, i Helsingborg.

  SvaraRadera
 5. Skickar er en styrkekram en dag som denna.
  //Tina Wessfeldt

  SvaraRadera
 6. Grattis fina Wilmer på födelsedagen!
  I kväll lyser himlen upp lite extra för dig!

  SvaraRadera
 7. Fina lille Wilmer ! Hoppas du fått massvis av tårta o paket av de andra änglarna idag! Du är helt klart en av himlens finaste killar!! Jag kände inte dig men har hört så mycket fint om dig lille vän...Jag o min ettåriga dotter skickar en slängpuss mot himlen så ta emot Wilmer!Grattis på Din dag!! Kram från Terese o Amanda

  SvaraRadera
 8. Har tänt ett ljus för er underbara 2-åring Wilmer idag... Tänker på er varje dag, stor kram /Theres

  SvaraRadera
 9. Hoppas ni fick en fin stund tillsammans med era vänner idag.
  Tänker på er alldeles lite extra mycket idag.
  På Wilmer som skulle fyllt 2. På min äldsta dotters dopdag. Och på barnens gammelmormors födelsedag.
  Kramar!
  Jessica i Hörby

  SvaraRadera