onsdag 21 september 2011

Klok kusin

Jag har en kusin, (jag har många, men detta handlar om en av dem!), boendes i USA sedan ganska många år tillbaka. Han är en klok man med många tankar och en del demoner att kämpa med.
Han gjorde ett inlägg på facebook häromdagen som jag måste citera:

" The most beautiful people we have known are those who have known defeat, known suffering, known struggle, known loss and have found their way out of the depths. These persons have an appreciasion, sensitivity and an understanding of life that fills them with compassion, gentleness and a deep loving concern. Beautiful people do not just happen..."

Jag har inte så mycket att tillägga. De människor jag älskar mest har alla en historia, en bakgrund och saker med sig i ryggsäcken. Men jag älskar dem, just därför...


2 kommentarer:

  1. Jag vill tacka dig innerligt för att jag har fått ta del av dina ord denna onsdagsnatt. Har de senaste 3 timmarna ägnat mig åt att läsa och gråta mängder med tårar som fortfarande rinner. Jag vill att du ska veta att du och Wilmer har gjort en skillnad i mitt liv. Jag ska kravla mig upp ur min grop och ställa mig upp, och det är tack vare er. Jag önskar jag kunde förklara.
    Det är något i hans ögon som går rakt in i hjärtat. Han är verkligen en ängel, och han gör underverk. Tack <3

    SvaraRadera
  2. Fina ord din kusin delar med sig! Jag tycker att det är så konstigt att det ibland ska till en katastrof, olycka, el annan tråkig händelse för att människor ska vakna upp och börja se vad som verkligen betyder något deras liv. Jag tycker också att det är trist med all klagan som finns. Varför måste någon gå igenom en tragedi för att komma ut ur den och först då börja uppskatta livet och allt som finns i det? Jag vill tro att en tragedi skulle kunna räcka för hur många människor som ....vi tar till oss, vi tänker och känner utan att behöva genomlida helvetet på jorden. Tror att dina ord Katarina, kan skapa detta hos många av oss som läser och blir berörda utan att själva genomlida din sorg.
    Kramar Linda

    SvaraRadera