fredag 2 september 2011

Molnig dag

Idag ska vi ha urnsättning, vi ska gräva ner det som finns kvar av vår son, Wilmer. En handling som jag tycker är bra och fin, men tänker jag för mycket på det så känns det helt grotesk. Han ska ju vara här, hos mig. Varm och mjuk, full av liv i de glittrande ögonen och med benen fulla av spring.

Fick en hälsning av en vän nu på morgonen med en fin tanke. "Det finns bara en väg, och det är igenom det."
Tack H, de orden ska jag bära med mig, idag och alla andra dagar som känns extra tunga.

Hoppas på en dag med lite sol och med väldigt mycket kärlek i luften, för det behöver jag en dag som denna. <3

11 kommentarer:

 1. Tänker massor på er idag och skickar styrka att orka passera genom den! *kram*

  SvaraRadera
 2. Solen är på väg! Den bröt igenom när jag gick till tåget och nu skiner den för fullt i Eslöv så om den inte redan är hos er så är den på väg.
  Idag ska jag vara lite extra kärleksfull mot alla jag möter för att kärleken ska finnas i luften och spridas som ett förkylningsvirus.
  Mina tankar är hos er alla idag!
  Kram & kärlek

  SvaraRadera
 3. Alla mina tankar går till dig och din familj.
  Skänker också via webben styrka och kärlek till er.

  Kram

  Mari

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tanke din vän skickade. Vill också sända er mina varmaste kramar med styrka till er idag. Tänker på er så Katarina.

  Styrke kramar Malin

  SvaraRadera
 5. Tänker på er extra mycket idag ♥

  Många varma styrkekramar till dig och din familj ♥

  Kramar
  Nicolina

  SvaraRadera
 6. Tänker på er varje dag Katarina och I...men idag.. lite extra mycket, varm kram/carina

  SvaraRadera
 7. Sänder en tanke till er! <3<3<3

  SvaraRadera
 8. All styrka och kärlek till er! Ni finns i våra tankar.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Jag vill också sända mina varmaste tankar till er idag! Det är ett helt absurt förväl ni måste göra idag men tänk på att själar säger aldrig farväl!! Solen skiner i Lund, hoppas hos er också!
  Massor av kramar till dig och din familj
  Frida

  SvaraRadera
 10. Extra många varma kramar från mig i dag till er på denna svåra dagen!Önskar att de inte hade hänt er men tyvärr har min önskan ingen makt här i livet!!!
  Tror att människor som får gå igenom så här mycket sorg har en speciell uppgift o mening med sina liv..Kanske att vara stöd för andra i sorg el förmedla något annat viktigt budskap..Känns hårt o som en "dyr" sak o bära men jag tror så faktiskt!
  Jag berättade här om mitt missfall o att jag då väntar barn igen o detta är på inget vis en jämförelse då dessa saker inte ens kan vägas i samma måttskål(o inte ska behöva göra de heller)JAG tror att vårt "barn" som dog i magen inte var menat att vara här,vet inte vrf den flyttade in iof isf men den hade inget liv här så den jag nu väntar känns extra speciell för den skulle ju inte finnas om förra barnet fått leva o växa klart i min mage..Man kan ju givetvis inte ersätta den ene med den andre men många ggr måste jag säga att jag tänker så när jag läser bloggen här o de är att ett annat barn ska komma till er i stället el förlåt inte i stället utan oxå..Förstår du hur jag menar,,jag förstår ju att detta kanske känns helt overkligt o att du /ni kanske inte ens kan orkar el vill tänka på ett annat barn o nej de är ju ni som känner om de ska ske men jag tänker så iaf (i mitt fall)
  Hoppas du inte blir ledsen över de jag skriver,de är inte min avsikt utan bara en sak jag tänkt på o som kanske skulle lindrat såren(flera jag vet som förlorat barn säger att syskon blev räddningen:ett plåster)vill bara betona igen att ett barn inte ersätter de andre,de kan de aldrig göra..tänker på er!!!Kramar Monica

  SvaraRadera
 11. Varma kramar till hela familjen!

  SvaraRadera